Belvedere

Când discutăm despre cumpărarea unui apartament pe care dorim sa îl închiriem, provocarea este dată de limitările pe care le impun dezvoltatorii, perspectiva unui buget limitat, dorința de a fi gata în timp record, dar și să aibă o atmosferă plăcută de un grup cat mai larg de persoane.

Totul a plecat de la dorința clientului nostru de a oferi spre închiriere un apartament care să nu aibă o atmosferă austeră, atât de des întâlnită în apartamentele de închiriat, chiar și în cele cu pretenții.

Noi am creat imaginea de ansamblu asupra apartamentului, prin soluții simplificate, rentabile din perspectiva menținerii unui raport calitate – investiție – rentabilitate.

Așadar amenajarea are la baza finisajele (reci dar și calde) din gama oferită de dezvoltator. Am putut interveni doar la mobilare si la paleta de culori a pereților.

În ideea plierii pe posibile dorințe ale chiriașilor, am creat un spațiu cozy, mobilat in totalitate de la Ikea. Astfel spațiul devine primitor și funcțional, ideal pentru cei care doresc o locuință modernă si practică.

Paleta de culori aleasă pune in valoare diferite esențe de lemn (pardoseala, finisajul corpurilor din bucătărie și blatul insulei) și este potențată de negru sau gri petrol. Nuanțele accent sunt culori pastelate plăcute și de femei și de bărbați în aceeași măsură.

Spațiul format din hol – bucătărie – living are ca accent bucătăria, gândită într-un stil industrial, completată cu un living aerisit și fresh, care va translata aerul de vacantă pe care îl regăsim și pe terasa generoasă.

Zona de noapte – dormitorul, are o atmosfera ce este creeată de  paleta de culori si texturi ce induce relaxare si echilibru. Identitatea acestui spatiu este data de geometria  corpurilor de iluminat, alese pentru a intensifica vizual tablia patului.