Măsuța de cafea Ana

Forma, modelul, descrie o poveste. Forma mesei este inspirată din forma scaunului tradițional cu trei picioare, însă alungind picioarele ajungem la înălțimea dorită pentru o masă. Deși picioarele fac parte din partea structurală a obiectului le-am dorit decorate deoarece sunt cele mai vizibile din punct de vedere al utilizării. Decorația picioarelor provine dintr-un motiv tradițional.
Analizând sensul actual al stilului ambiental, majoritatea tinde spre a anula stilul tradițional considerând-l încărcat, greoi, in alte cuvinte “nu mai este la modă”. Însă, din păcate așa ajungem să ne pierdem identitatea. Astfel am propus o reinterpretare a semnelor cusute, care sunt cele mai frumoase și recunoscute tradiții romanești.
Așa cum tradiția fără un grup care să preia și să transmită nu ar dăinui, dorim să facem o paralela si să subliniem că într-o amenajare elementele trebuie să se susțină si să fie un întreg.
Originalitatea obiectului vine din amestecul de vechi (forma, desene tradiționale, ) și nou (materiale, tehnologia de fabricare si îmbinare).