Consolă jocuri

Provocarea acestui proiect a fost crearea unei console de jocuri arcade care să fie portabilă, ușor de asamblat și dezasamblat și care să fie stabilă în momentul în care este utilizată. Am primit de la client piesele componente – ecranul, controller-ul, baza consolei de jocuri etc. – toate elementele care să fie integrate în acest produs.

Astfel am pornit de la ideea ca vom utiliza materiale durabile, oferind produsului o stabilitate crescuta atunci cand este folosit. Ecranul și partea tehnică a consolei au fost încorporate într-o piesă din placaj tip multistrat de lemn, care atunci când este închisă este asemănătoare unei valize, ușor de deconectat de structură și facil de transportat. Când consola este utilizată, ea este susținută de o structură din profil rectangular de otel, vopsit în câmp electrostatic. Această structură, la rândul ei se poate plia și astfel ocupa mai puțin loc atunci cand este depozitată sau transportată.

Este un obiect excelent pentru petreceri și fani ai jocurilor arcade, din anii `80-`90, care poate deveni o piesă permanentă în amenajarea ta.Hai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: