Serviciu Proiectare

Pentru momentul în care te decizi să colaborezi cu noi pe termen lung, serviciul proiect complet este ideal pentru tine. Trecem prin toate fazele unui proiect de amenajare, de la concept la proiectare, astfel încât la finalul colaborării noastre vei fi echipat cu toate planșele tehnice necesare demarării șantierului, de la releveu (schița cu măsurători a spațiului) până la proiectul detaliat al mobilierului realizat pe comandă, devizul obiectelor și finisajelor folosite în amenajare și setul de imagini 3d pentru o vizualizare clară a soluției personalizate, create special pentru tine.

Proiectare concept

”Spiritul proiectului” este partea în care echipa Shapeform strălucește prin idei și viziuni creative, partea pentru care ne-am instruit și antrenat cel mai mult, pentru a crea un design de interior axat pe oameni. Aici putem enumera:

  →  Studiu de piață – facem o cercetare conform conceptului creat în diverse categorii – materiale și finisaje, mobilier, corpuri de mobilier, decorațiuni și accesorii.

   →  Paleta de culori

   →  Releveu – efectuăm măsurătorile spațiului și notăm caracteristicile acestuia.

   →  Proiectare schematică – în această fază, plecând de la toate informațiile pe care le-am compilat până acum, dezvoltăm amenajarea spațiului și distribuim gabaritele mobilierului în plan. Se vor prezenta două variante de planuri din care se va alege unul, ce va sta la baza proiectului 3d.

Dezvoltare proiectare

După aprobarea proiectării schematice, vom dezvolta, aprofunda și perfecționa soluția dar și detaliile. Se rafinează culorile și finisajele, se aleg mobilierul, țesăturile, echipamentele și diferitele surse de iluminat. Este creată soluția 3D, acestă etapă îți permite să vizualizezi modul în care spațiul tău prinde viată. Rezultatul final este prezentat pentru revizuire și aprobare.

Documentația tehnică

Designul aprobat este transformat în desene tehnice, ce vor fi necesare pe șantier și cuprind:

→  Optimizare spațiu. Planșa de mobilare – de multe ori avem mai multe variante

→  Design de iluminat; Planșe tehnice pentru poziționarea prizelor, corpurilor de iluminat și întrerupătoarelor

→  Detalii arhitecturale; Planșe tehnice pentru finisaje pereți, detalii plafoane, stereotomii pentru pereți și pardoseală, poziționarea obiectelor sanitare

→  Detalii mobilier; Realizarea proiectului de mobilier pentru comandă și listarea tuturor obiectelor de mobilier și a corpurilor de iluminat propuse de la furnizori. Fiecare articol personalizat, fie că ne referim la mobilier sau la perdele este conceput și dezvoltat cu grijă și lucrând în strânsă legătură cu producătorul.

Cerere oferte

În acest ultim pas se cer ofertele pentru soluțiile stabilite și se pot plasa comenzile pentru piesele create și alese.Hai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: