Servicii design interior

Pasiunea noastră pentru design interior ne-a determinat să intrăm în această lume a amenajărilor interioare din 2015. De atunci am dezvoltat cu grijă un set de servicii pentru cei care doresc să apeleze la noi pentru proiecte de amenajare interioară și design de produs. Vă încurajăm să apelați la noi cu încredere – oferim servicii pentru toate bugetele și toate tipurile de spații.

Oamenii cred că ne ocupăm doar de aspectul interioarelor, nu și de funcțiuni. Într-adevăr estetica este o parte importantă, dar suntem experți și în analize de proiectare, scheme de organizare și parteneriate. De la apartamente, la case custom, până la spații office și cabinete medicale, lucrăm împreună pentru a parcurge drumul de la concept la proiect implementat și finalizat.

Iubim să realizăm design personalizat, pentru că știm că fiecare client este unic și un design excelent va satisface necesitățile utilizatorului și va avea un impact major asupra vieții clientului.

În mod alternativ putem acționa ca un consultant, asistând doar la etapele de proiectare și planificare cu predarea proiectului finalizat către echipa care se va ocupa de implementare. Folosim un flux de proiectare eficient pentru că lucrăm cu o varietate de oameni și spații.Hai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: