Loc de citit la geam

Multifuncțional fereastră

Uneori ai dori să ai un loc al tău, acasă, unde să te poți bucura de peisajul de la fereastra ta, să te poți relaxa citind o carte, fără să pierzi spațiul de depozitare, atât de prețios în ziua de azi. În acest caz noi te putem ajuta cu o soluție care să țină cont de toate cerințele tale.

Această piesă de mobilier multifuncțională a fost propusă într-un imobil nou construit, din zona de vest a Bucureștiului. Clientul a dorit în dormitor transformarea peretelui cu geam într-un spațiu complex, care să împlinească atributele unui „colt de relaxare„ fără să devină o zonă încărcată. Astfel am proiectat o zonă mai ridicată și cu o profunzime mai mare în partea de jos a setului, care să aibă rol de depozitare – prin sertare, dar și rol de treaptă – platformă, pe care să pășești atunci când dorești să utilizezi băncuța de la nivelul geamului, ca loc de citit. Prin acest lucru, am reușit să aliniem șezutul băncuței cu nivelul parapetului , ceea ce ne oferă mai multă lumină naturală pentru citit și o priveliște mai frumoasă din această poziție. Biblioteca are și ea un rol dublu, fiind și spătarul băncuței.

Am optat pentru utilizarea a doua materiale de tip lemnos, unul mai închis tip nuc in zona de jos, ca o bază pe care să fie construită toata piesa de mobilier și o textura albă cu fibra de lemn în partea superioară, pentru a nu da impresia de mobilier masiv, acel aspect „greoi„ pe care nu îl dorim în zona de noapteHai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: