Despre noi

Shapeform înseamnă nu doar Ioana și Elena, 2 designeri de interior instruiți, cu facultatea de Arhitectură finalizată, dar și „IE” inteligență emoțională. Am pornit în 2015 precum Greuceanu în aventurile lui, nu ne-am imaginat nici cât de lung va fi drumul, nici cât de multe satisfacții adună. Nu am câștigat nici Luna, nici Soarele și nici fata de împărat, dar am reușit să facem împreună un studio de design care precum pumnalul magic, ghiciți ce, nu ruginește. Încercăm mereu să fim actuale, să ascultăm cu atenție clienții, să le înțelegem dorințele și într-o mică sau mare măsură sufletul.

Și pentru că amândouă gândim asemănător și ne pasă la fel de mult de oamenii cu care interacționăm, de clienții noștri, am decis să rămânem împreună și să creștem SHAPEFORM. Astfel, ne-am pus ideile în valoare și am creat universuri interioare care ne-au bucurat clienții, iar noi ne-am dezvoltat amiciția într-un parteneriat de business reușit.

Pasiunea pentru design de interior

În amenajările interioare de care ne ocupăm avem la bază principii oneste și raționale și ne concentrăm pe un set de principii prin care tu, să nu ai mai mult de mers decât trebuie!  Aducem frumosul, echilibrul, funcționalitatea și pasiunea noastră pentru design, ca tu să te poți bucura de stilul tău de viață, în armonie cu spațiul în care trăiești.  Jobul nostru este să aducem frumosul, echilibrul și pasiunea noastră pentru design în casele clienților noștri!


Poate că nu întotdeauna “Forma urmează funcția”, dar corespondența dintre formă și funcție e unul dintre principiile după care ne ghidăm permanent. A.W.N. Pugin spunea că “toate trăsăturile unei clădiri trebuie să fie necesare, fie în vederea confortului, fie pentru construcția propriu-zisă, fie pentru a corespunde unor standarde morale unanim acceptate. “Ornamentele trebuie să fie adăugiri care îmbogățesc construcția de bază a clădirii”. Aceste două reguli formează o ideologie care ne duce spre case sau spații mai utile pentru cei care le folosesc. Noi adăugăm pe lângă Formă și Funcționalitate, al treilea “F” de la “Frumos” Pe scurt, toate conceptele noastre îmbină funcționalitatea și estetica pentru a transforma spațiile.

Este din ce în ce mai evidentă schimbarea modului în care privim spațiile de lucru și locuințele. Mai mult ca oricând, pandemia ne-a arătat cât este de important mediul în ne desfășurăm viața, dar și munca. Starea de bine vine din interior și din ce ne înconjoară, iar aici am descoperit că putem ajuta! Ne place să vă facem viața mai frumoasă, spațiile mai atrăgătoare și mai funcționale. Suntem creatori de spații personalizate, adaptate stilului vostru de viață. Am văzut prin ochii clienților noștri că un design reușit are un impact puternic asupra modului de a trăi și ne dorim ca toți cei care lucrează cu noi, să simtă bucuria de a trăi într-un spațiu amenajat după nevoile și gustul lor.


Și am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa! Pentru discuții aprofundate despre vise, basme și proiecte profi, vă așteptăm oricând la o cafea, pe e-mail, telefon, sau direct la voi.Hai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: