Etajeră suspendată Goni

Nevoia de spațiu și mai ales ideea de a avea o amenajare cât mai aerisită a interioarelor, ne forțează să avem cât mai puțin mobilier, să ne rezumăm la strictul necesar. Pentru a împlini aceste dorințe soluția este modularitatea și multifuncționalitatea obiectelor.

Cerințele moderne pentru mobilier implică obiectele să fie din ce în ce mai funcționale, ușor de montat, ceea ce uneori ne împinge să ignorăm partea estetică. Dar pentru că de cele mai multe ori factorul decisiv în momentul alegerii este aspectul sau „frumusețea„ produsului, noi propunem îmbinarea celor două.

De aceea propunem o formă simplă, care se poate integra în orice stil de amenajare.

Pentru a oferi o alternativă, la corpurile de mobilier mari, greoaie și fixe, s-a născut etajera suspendată de perete GONI. Un modul pentru depozitare în zona de zi.

Poate fi folosit singular cu o capacitate mare pentru depozitare, dar și creând compoziții care transformă peretele într-unul decorativ. Această idee de perete accent care are o funcțiune vine în rezolvarea unei amenajări aerisite. Etajera de perete Goni este din metal (oțel) vopsit mat în câmp electrostatic. Materialul, ne permite o producție ușoară prin sudare, iar forma lui hexagonală permite cu ușurință alăturarea dar și formarea unor compoziții care vor fi întotdeauna bine proporționate.Hai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: