Măsuță cafea Ana

Forma, modelul, descrie o poveste. Forma măsuței de cafea Ana este inspirată din forma scaunului tradițional cu trei picioare, însă alungind picioarele ajungem la înălțimea dorită pentru o masă. Deși picioarele fac parte din partea structurală a obiectului, le-am dorit decorate deoarece sunt cele mai vizibile din punct de vedere al utilizării. Decorația picioarelor provine dintr-un motiv tradițional românesc.

Analizând sensul actual al stilului ambiental, majoritatea tinde spre a anula stilul tradițional considerând-ul încărcat, greoi, cu alte cuvinte “nu mai este la modă”. Însă, din păcate așa ajungem să ne pierdem identitatea. Astfel, am propus o reinterpretare a semnelor cusute, care sunt cele mai frumoase și cele mai recunoscute tradiții românești.

Așa cum tradiția fără un grup care să preia și să transmită nu ar dăinui, dorim să facem o paralelă și să subliniem că într-o amenajare de interior, elementele trebuie să se susțină și să fie un întreg.
Originalitatea obiectului vine din amestecul de vechi (formă, desene tradiționale ) și nou (materiale, tehnologia de fabricare și îmbinare).Hai să ne împrietenim:

Abonează-te la Newsletter: