Amenajare bucătărie deschisă cu living apartament în stil Industrial

Unul dintre proiectele anului 2017 de care suntem mândre este și acest proiect de mobilier personalizat pentru bucătărie. Brieful a fost o bucătărie neconvențională din lemn și metal, cu influențe industriale, dar să nu fie masculină.

concept amenajare bucatarie in stil Industrial   concept amenajare bucatarie in stil Industrial   concept amenajare bucatarie in stil Industrial

Concept amenajare bucătărie

Spațiul dat este un living cu bucătărie deschisă, deci bucătăria este un mare accent în spațiul de zi al familiei. Pe lângă partea funcțională a bucătăriei a trebuit să integrăm și zona de dinning, care face tranziția între funcțiune și relaxarea din zona de zi.

concept amenajare bucatarie in stil Industrial

 

Frontul bucătăriei l-am împărțit în zone închise care ascund electrocasnicele și zone semi-transparente pentru partea de depozitare. Am utilizat plasă perforată, pentru închidere semi-transparentă, pentru a creea volumetrii decorative prin această transparență.

 

concept amenajare bucatarie in stil Industrial concept amenajare bucatarie in stil Industrial - detaliu concept amenajare bucatarie in stil Industrial concept amenajare bucatarie in stil Industrial

concept amenajare bucatarie in stil Industrial detaliu blat concept amenajare bucatarie in stil Industrial

 

Ansamblul bucătăriei este format din structură metalică, placaj și detalii din lemn masiv, pentru a balansa masculinitatea și austeritatea metalului.

 

concept amenajare bucatarie in stil Industrial metal si lemn

 

Peninsula – locul de luat masa, l-am gândit la nivelul blatului de lucru pentru a completa spațiul de lucru, care nu era suficient pentru un flux normal de lucru.
Concretizarea acestui proiect a fost în colaborare cu BrutConcept.

plan concept amenajare bucatarie

Insipiră-te din proiectele noastre de amenajare Living, amenajare Bucătării, amenajare Dormitoare, Hol și amenajare săli de baie. Contactează-ne dacă ai nevoie de un designer arhitect de interior.