Amenajare și design apartament 3 camere culoare verde mint

amenajare living cu bucatarie deschisa

 

Acest apartament a fost cumpărat „de pe hârtie„, iar planul tehnic al dezvoltatorului ne-a descris un apartament decomandat, cu trei camere, cu bucătărie deschisă, o baie și un grup sanitar, dar și cu un deficit de spații pentru depozitare.

 

design hol intrare. design living cu bucatarie plan amenajare apartament in verde mint

 

Familia pentru care am conceput proiectul de amenajare este formată din trei membri, care erau obișnuiți cu o suprafață mai mare, cu mai multe camere. Punctele principale de rezolvat au fost problema depozitării și crearea unei ambianțe jucăușe, relaxante și călduroasă, care în același timp să fie într-o strânsă legătură cu funcțiunile necesare confortului unui stil de viață modern.

 

Amenajare dormitor matrimonial și sală de baie

Amenajarea a început cu zona de noapte. Aici am dorit să creăm pentru dormitorul matrimonial un spațiu intim, care să cuprindă un dressing încăpător și baia matrimonială. Astfel am “ascuns” și am izolat fonic baia prin reconfigurarea planului dormitorului, prin poziționarea dressing-ului pe peretele comun cu baia.

 

amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial amenajare dormitor matrimonial

 

Amenajare living cu bucătărie deschisă

Pentru zona de zi am transformat grupul sanitar într-o baie cu duș, ce deservește atât posibililor oaspeți cât și celui de al doilea dormitor. Forma de tip vagon a zonei de zi în care am integrat, datorită preocupărilor familiei, cele patru funcțiuni bucătărie-dinning-birou-living, ne-a provocat prin lipsa de lumină.

 

amenajare bucatarie cu insula

amenajare bucatarie cu insula

Am creat o ‘’poartă de lumină’’ între living și dining prin profilul led încastrat în pereții și tavan, atât pentru o separare a funcțiunilor cât și pentru un aport de lumină. Pe lângă rezolvările funcționale, am intervenit și asupra iluminatului și scenografiei. Ne-am dorit ca fiecare funcțiune și spațiul dedicat acesteia, să beneficieze de cel puțin două posibilități de iluminat. De aceea am integrat benzi led, în diferite nuanțe de lumină și am atribuit o atenție sporită asupra design-ului corpurilor de iluminat

 

design baie . amenajare baie

Finisajele reci au fost alese de la producători internaționali, iar parchetul a fost selectat din variantele oferite de dezvoltator. Mobilierul a fost făcut integral la comandă după schițele și proiectele noastre. Insipiră-te din proiectele noastre de amenajare Living, amenajare Bucătării, amenajare Dormitoare, Hol și amenajare săli de baie. Contactează-ne dacă ai nevoie de un designer arhitect de interior.