Concept amenajare apartament pentru închiriat

Când discutăm despre cumpărarea unui apartament pe care dorim sa îl închiriem, provocarea este dată de limitările pe care le impun dezvoltatorii, perspectiva unui buget limitat, dorința de a fi gata în timp record, dar și să aibă o atmosferă plăcută de un grup cât mai larg de persoane.

 

amenajare hol apartament mic amenajare hol apartament mic

plan amenajare apartament de inchiriat

 

Totul a plecat de la dorința clientului nostru de a oferi spre închiriere un apartament care să nu aibă o atmosferă austeră, atât de des întâlnită în apartamentele de închiriat, chiar și în cele cu pretenții.

 

amenajare living apartament . amenajare living apartament

 

Noi am creat imaginea de ansamblu asupra apartamentului, prin soluții simplificate, rentabile din perspectiva menținerii unui raport calitate – investiție – rentabilitate.

 

amenajare terasa . amenajare terasa

 

Așadar amenajarea are la baza finisajele (reci dar și calde) din gama oferită de dezvoltator. Am putut interveni doar la mobilare și la paleta de culori a pereților. În ideea plierii pe posibile dorințe ale chiriașilor, am creat un spațiu „cozy”, mobilat in totalitate de la Ikea. Astfel spațiul devine primitor și funcțional, ideal pentru cei care doresc o locuință modernă si practică. Paleta de culori aleasă pune in valoare diferite esențe de lemn (pardoseala, finisajul corpurilor din bucătărie și blatul insulei) și este potențată de negru sau gri petrol. Nuanțele accent sunt culori pastelate plăcute și de femei și de bărbați în aceeași măsură.

 

Bucătărie amenajată în stil Industrial

Spațiul format din hol – bucătărie – living are ca accent bucătăria, gândită într-un stil industrial, completată cu un living aerisit și fresh, care va translata aerul de vacantă pe care îl regăsim și pe terasa generoasă.

 

amenajare bucatarie apartament mic amenajare bucatarie apartament mic

amenajare bucatarie apartament mic

 

Amenajare Dormitor în stil Modern

Zona de noapte – dormitorul, are o atmosfera ce este creată de  paleta de culori si texturi ce induce relaxare si echilibru. Identitatea acestui spațiu este data de geometria  corpurilor de iluminat, alese pentru a intensifica vizual tăblia patului.

amenajare dormitor apartament de inchiriat. amenajare dormitor apartament de inchiriat

amenajare dormitor apartament de inchiriat

 

Insipiră-te din proiectele noastre de amenajare Living, amenajare Bucătării, amenajare Dormitoare, Hol și amenajare săli de baie. Contactează-ne dacă ai nevoie de un designer arhitect de interior.