Concept design amenajare bucătărie în stil Neo Clasic

Acest proiect a pornit de la un brief foarte detaliat al clientului. Știa foarte bine ce își dorește, dar nu stăpânea metoda prin care ar fi putut să îmbine toate aspectele agreate. Așa că ne-am alăturat acestui proiect cu mare bucurie, fiind o provocare atât din punct de vedere al organizării spațiului cât și a definirii unui stil pe placul clientului. Într-o bucătărie, cel mai important este spațiul de depozitare și respectarea fluxului operațional : apă, chiuvetă, blat de lucru, preparare alimente, depozitare alimente.

amenajare bucatarie in stil neoclasic amenajare bucatarie in stil neoclasic

Stilul Neo Clasic în amenajare bucătărie apartament

Rezultatul este o bucătărie care îmbină în mod egal elemente moderne și clasice, într-un melanj eclectic în culori mai saturate, vii care inspiră prospețime și „joie de vivre”.

amenajare bucatarie in stil neoclasic

 

Necesitatea de depozitare a fost un punct central al amenajării, astfel am utilizat toate spațiile posibile, fara să aglomerăm bucătăria. Am optat pentru un joc între spațiile închise și deschise – polițe pentru mirodenii și cărți de gastronomie. Blatul de lucru a fost proiectat în formă de „L”, am creat o zonă mai generoasă de preparare sub care am integrat dulapuri pentru veselă, oale și microunde.

Amenajare zonă de luat masa

Zona de luat masa de tip bar a fost poziționată între bucătărie și living, cu o bibliotecă integrată, pentru a avea spațiu de depozitare și în living. Prin soluția aceasta am lăsat spațiul să fie fluid, liber, din acest punct observând atât bucătăria cât și zona de zi.  Livingul în acest caz îndeplinește mai multe funcțiuni: și spațiu de relaxare, dar și spațiul de luat masa și spațiu de depozitare.

 

amenajare bucatarie in stil neoclasic amenajare bucatarie in stil neoclasic

 

Pe scurt, un proiect în care credem cu tărie că inima casei, bucătăria, a fost cu adevărat scoasă în evidență. Insipiră-te din proiectele noastre de amenajare Living, amenajare Bucătării, amenajare Dormitoare, Hol și amenajare săli de baie. Contactează-ne dacă ai nevoie de un designer arhitect de interior.