Ce facem

Pasiunea noastră pentru design interior ne-a determinat să intrăm în această lume a amenajărilor interioare din 2015. De atunci am dezvoltat cu grijă un set de servicii pentru cei care doresc să apeleze la noi pentru proiectele de amenajare interioară și design de produs. Deși la început pare înfricoșător să contactezi un arhitect de interior, de cele mai multe ori din cauza unui preț prohibitiv, noi încurajam și oferim servicii pentru toate bugetele și spațiile.

Consultanță

Pentru că uneori ai nevoie doar de un sfat specializat, îți oferim serviciul de consultanță. Creat special pentru intervențiile punctuale sau pentru vizualizarea spațiilor înainte de achiziționare sau închiriere, prin acest serviciu îți putem oferi o direcție a amenajării tale sau a proiectului pe care urmează să-l începi. Putem discuta la locație sau pe baza unei schițe, la biroul nostru.

contacteaza-ne

Proiect complet

Pentru momentul în care te decizi să colaborezi cu noi pe termen lung, serviciul proiect complet este ideal pentru tine. Trecem prin toate fazele unui proiect de amenajare, de la concept la implementare astfel încât la finalul colaborării noastre ești echipat cu toate planșele tehnice necesare demarării șantierului, de la releveu (schița cu măsurători a spațiului) până la proiectul detaliat al mobilierului realizat pe comandă, devizul obiectelor și finisajelor folosite în amenajare și setul de imagini 3d pentru o vizualizare clară a soluției create special pentru tine

contacteaza-ne

Urmărire implementare

Pentru a susține proiectul complet, oferim și serviciul de urmărire implementare. Prin menținerea legăturii dintre voi și cei implicați in acest proiect, de la furnizori până la constructori. Ne vom ocupa de lansarea comenzilor, organizarea livrărilor, găsirea soluțiilor optime în cazul unor eventuale situații neprevăzute și evident supravegherea unui parcurs bun al întregului proces de implementare astfel încât imaginile 3d să devină realitate.

contacteaza-ne